Maak kennis met podologie – Groepspraktijk Willem Coumou & Collega's – Amsterdam

Groepspraktijk Willem Coumou & Collega's

35 jaar ervaring!

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal.

Terug naar overzicht

Maak kennis met podologie

Problemen bij het bewegen van knie, heup of rug? Misschien kan manuele therapie u helpen van uw klachten af te komen door bewegen, drukken en manipuleren.

Social snippets
#bewegingsproblemen? #pijnklachten in #gewrichten van de #rug, #heup of #nek? Misschien kan de #manueel therapeut u met #manipulatie helpen.

U staat er misschien niet bij stil maar allerlei problemen in uw lichaam, zoals klachten van de enkel, knie, heup en rug, kunnen hun oorsprong hebben in uw voeten. De oorzaak is een afwijkend functioneren ervan. Een scheefstand, een holle of een platte voet of misschien wel een likdoorn of overmatige eeltvorming. Een podoloog kan u gericht van deze klachten afhelpen, door het maken van siliconen teenstukjes of van een zooltje die de stand van uw voet corrigeert.

Wat is podologie?

Een podoloog is een paramedicus, die vaak ook fysiotherapeut is – iemand die medische handelingen mag verrichten maar geen arts is – die gespecialiseerd is in voeten en die de relatie van de voet met het hele lichaam bekijkt. Hij of zij brengt door uitgebreid onderzoek uw lichamelijke klachten in kaart en komt tot een behandelplan waarbij vaak ortheses – uitwendig gedragen hulpmiddelen, zoals teenstukken en zooltjes – gebruikt worden om de klachten op te lossen.

Hebt u lichamelijke klachten die voort zouden kunnen komen uit het afwijkend functioneren van uw voet, denk dan eens aan een bezoek aan een podoloog. Bijvoorbeeld bij Podologie Coumou in Amsterdam.

Metadescription
Lichamelijke klachten aan uw enkel, knie, heup of rug, zouden kunnen voortkomen uit afwijkend functioneren van uw voet. Een podoloog kan helpen.

Social snippets
#Pijnklachten in #enkel, #knie, #heup of #rug? Deze kunnen voortkomen uit klachten van uw #voeten. Een #podotherapeut kan helpen.

Publicatiedatum: 06-09-2019